Hledej  
Statistika
Celkový počet odkazů:
Celkový počet kategorií: 0
Tipy pro vás
Slevové kupóny

Doporučujeme katalog slev, kde je tisíce kupónů na slevu zdarma!


Objednejte si jarní úklid na míru

Potřebujete uklidit kanceláře, obchodní centrum nebo třeba byt? Chcete kvalitní úklid, kdy vy si zadáte termín, kdy potřebujete uklidit nebo pravidelně uklízet? Není problém. Kontaktujte společnost MANIPOL a domluvte si úklid přesně podle vašich požadavků!


Uklízení není oblíbená činnost. Firmy, průmyslové objekty, obchodní centra či mnohé další subjekty si obvykle najímají na úklid uklízečku nebo úklidové firmy, které se na tuto oblast specializují. Jejich zkušení pracovníci provedou úklid firem rychle a kvalitně a vy se tak o to více nemusíte starat. Základem perspektivní úklidové firmy je časová flexibilita, protože například úklid v obchodních centrech, průmyslových areálech či firmách je mnohdy vyžadován mimo pracovní dobu. Z toho vyplývá i další důležitá podmínka, že zaměstnanci úklidové firmy musí být spolehliví.


Společnost MANIPOL působí na našem trhu již od roku 1992 a řadí se mezi největší úklidové firmy v Praze. Disponuje mnoha zaměstnanci a nabízí širokou škálu služeb pro veřejné i soukromé subjekty. Mezi jejich zákazníky patří řada významných klientů s rozdílnými nároky a požadavky na úklid. Firma zajišťuje pravidelný úklid administrativních prostor a kanceláří. Dále provádí i úklidy domácností, bytových domů,nebo různých komerčních prostor včetně garáží a venkovních parkovišť. K dispozici je vám i nejmodernější technologie pro čištění koberců a strojového mytí podlah, které využijí především komerční či průmyslové prostory, obchodní centra nebo obchodní domy. Zde je pravidelný úklid potřeba, protože denně se zde pohybují zaměstnanci nebo zákaznici a je nutné dodržovat čistotu.


Chystáte se udělat jarní úklid a nechce se vám do toho? Věnujte svůj čas rodině nebo svým koníčkům a jarní úklid přenechejte jiným. Úklidové firmy provádějí i úklidy domácností přesně dle požadavku klienta. Může se jednat jak o pravidelné úklidy, tak i o nárazové velké úklidy – například jarní úklid, do kterého se mnohým nechce. Od úklidové firmy MANIPOL si můžete zajistit i postavební úklid, pokud jste například rekonstruovali byt nebo stavěli dům. Vyhněte se kontaktu s nepříjemným stavebním prachem, jehož pach by vás provázel ještě dlouhou dobu a nechte si uklidit od profesionálů.


Úklidová firma zajišťuje i úklid při vyklízení domů, což také není žádaná činnost. Může se jednat o domy, kde dlouho nikdo nebyl a tak se zde nachází „stoletý“ prach a všude jsou dlouhodobé nánosy prachu a dalších nečistot.


Úklidovou firmu užijete na kde co, a je jedno, jestli jste fyzická osoba nebo firma. Uklízení nikoho nebaví a nerad to dělá. Pro průmyslové či obchodní prostory je to nezbytnost a pokud se vám nechce uklízet doma, pak i zde si můžete nechat uklidit od úklidové společnosti, která má v úklidech domácností široké zkušenosti a úklid bytu je otázkou chvilky.

2014 Apr 13



Přihlášení
Uživatelské jméno:
Heslo:

Zapomenuté heslo?
Registrace
AKCE A SLEVY | O nás | Kontakt | Fotosběrna | Sexshop ZADECEK.cz | Pohlednice | Diář zdarma